Stambeno-Poslovni objekat "VILLA"

• VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO je izgradila atraktivan Objekat u Centru Jagodine. Objekat “Villa” smešten je na uglu Glavne ulice i ulice Braće Milosavljević, preko puta Kulturnog centra i Banke. Ulaz je iz dvorišta Objekta u koji se ulazi iz Braće Milosavljević. Dvorište je potpuno ograđeno i bezbedno.

• Objekat ima svoj poslovni prostor koga čine :

- Veliki Lokal koji je na Glavnoj ulici i koji ima površinu 180 m2 i koji je stepeništem povezan sa suterenskim delom, gde se nalazi još veći prostor. U svim delovima je visina preko 4 metara!

- Lokal u Suterenu ima 350 m2 površinu i sopstveni ulaz iz dvorišta Objekta “Villa”, povezan je sa lokalom u parteru i mogu činiti celinu impozantne površine!

- Manji Lokal od 78 m2 nalazi se bliže ulazu u dvorište Objekta “Villa” preko puta Banke i celom dužinom je orijentisan prema ulici Braće Milosavljević.

- Stambeni prostor je smešten na 3 sprata do kojih se može doći komfornim liftom ili stepeništem.

- Svaki sprat je izdvojen od ulaznog koridora i stepeništa, zasebnim hodnikom koji je pripadajući deo vlasicima stanova na posebnom spratu i to je obezbeđeno vratima od kojih ključeve imaju samo vlasnici na tom spratu. Ovo je jedna bezbednosna mera, koja se može koristiti i kao prednost za obavljanje neke specifične delatnosti ukoliko bude namena - poslovna delatnost, u kom slučaju se lako može od hodnika napraviti Recepcija a od stanova, posebni delovi tog poslovnog protora ( ambulante, laboratorije, agencije i sl.) - Stanovi su površine od 35 m2 do 95 m2 . Ima ih 15 ukupno , po 5 na svakom spratu . Svi stanovi imaju sopstveno , etažno grejanje u nezavisnom režimu.

- Sve što je urađeno, oprema i materijali koji su ugrađeni, jesu maksimum onoga što je Visokogradnja mogla da ponudi i to se vidi još na prvi pogled. Nema sličnih objekata niti tog kvaliteta stanovanja prema poznatim standardima u Jagodini, sasvim izvesno.

- Na vrhu nalazi se PENTHOUSE od 320 m2 koji smo namenski opremali za kupca koji se na kraju nije doselio u Jagodinu tako da je i to slobodno. To je izuzetan prostor, za kupce sa maksimalnim zahtevima u pogledu kvaliteta života i zdravlja u uslovima stanovanja u gradu.

- Svi planovi sa površinama i skicama, rasporedom i realnim slikama nalaze se na našem Sajtu.

Za sve dodatne informacije, pozovite + 381 62 745 746


ADDIKO Bank A.D Beograd • 165-9701-42 • Matični broj 17592092 • PIB 103641277 • APR 45538/2005

• Jednočlano društvo • Uplaćeni Osnivački kapital 22.992.885,95 dinara

>