REFERENCE

ZOO VRT JAGODINA

Visokogradnja inženjering doo je 2006.godine za manje od 3 meseca od šumarka obraslog čestarom, napravila najlepši prostor, oazu zelene bašte u srcu Jagodine gde se smestilo više od 50 najrazličitijih, egzotičnih vrsta životinja . Svakako je ogroman doprinos i samih čelnika Jagodine koji su sa nama rame uz rame radili sve vreme .
AQUA PARK JAGODINA

Visokogradnja inženjering doo je 2007.godine, započela izgradnju najvažnijih objekata u Aqua parku , velikog plivačkog bazena, veštačkog uzvšenja za postavljanje tobogana i 3 manja bazena. Obavili smo kompletno i samostalno prvu fazu izgradnje Parka .Nakon toga smo u velikoj meri, kroz građevinski materijal ispratili projekat do kraja, za račun drugog izvođača dok se Visokogradnja inženjering d.o.o. Beograd usresredila na početak izgradnje fudbalskog stadiona u vreme kada je Klub iz Jagodine uspešno igrao u 1.Telekom ligi i sasvim izvesno ulazio u Super ligu Srbije
FUDBALSKI STADION U JAGODINI
„GRADSKI STADION“

Visokogradnja inženjering doo je 2008.godine izgradila moderan fudbalski stadion po projektima gradske Direkcije za izgradnju i uz nadzor fudbalskih čelnika iz FK i FSS. Kapacitet stadiona je 12.000 mesta , stadion je pokriven na zapadu i severu. Stadion ima najlepše i najprostranije svlačionice i sobe za masažu, ekonomat, prostorije za sudije i delegate, direktan izlaz na stadion, kao i najraskošnije vip prostorije i ložu, u srpskom fudbalu.
POSLOVNI CENTAR „SEVER“
U JAGODINI

Visokogradnja inženjering doo je tokom izgradnje stadiona u Čočetovoj ulici , za sopstvene potrebe i za potrebe Stadiona i FK Jagodine izgradila poslovni kompleks spratnosti P + 1 koji prati liniju Stadiona na njegovoj strani prema Glavnoj ulici u Gradu koji je diskretno uvučen u zelenom pojasu i pogodan za svakojake delatnosti, za koje nisu neophodne udarne lokacije . Površina SEVERA je gotovo 3.000 m2 poslovnog prostora koji je podeljen u 3 dela. Postavljena je i puštena u rad grandiozna rasveta za Stadion, što je dodatno učinilo atraktivnim ovaj deo Grada.


ADDIKO Bank A.D Beograd • 165-9701-42 • Matični broj 17592092 • PIB 103641277 • APR 45538/2005

• Jednočlano društvo • Uplaćeni Osnivački kapital 22.992.885,95 dinara