VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO od samog osnivanja razvija specijalne, stateške odnose sa opštinama i gradovima u cilju podizanja kvaliteta infrastrukture i upošljavanja svojih kapaciteta na kvalitetan i racionalan način.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO je Društvo, sposobno da samostalno izvede sve najzahtevnije poslove iz oblasti građevinarstva, kako putne infrastrukture, linijskih vodova i dr. niskogradnje, tako i svakojake objekte, javne, namenske ili stambene upotrebe. VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO zapošljava gotovo 20 iskusnih inženjera sa specijalističkim licencama za obavljanje najrazličitijih zadataka što nas čini pravom „inženjering“ firmom.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO praktikuje samostalno projektovanje, samostalno izvođenje svih građevinskih radova, mašinskih radova, mašinsko-montažnih radova, elektro radova, i uglavnom sve što radi samostalno, predfinansira. Svi projekti su usmereni na tržište Srbije. VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO raspolaže solidnom mehanizacijom, velikim brojem majstora-specijalista najrazličitijih zanata, potrebnih za obavljanje raznih faznih i završnih radova u građevinarstvu i poseduje odličnu zalihu građevinskog, mašinskog i elektro materijala u svom posedu.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO je registrovana u Beogradu i sedište Društva je preko puta ARENE na Novom Beogradu, u ulici Španskih boraca broj 14 odakle rukovodi svim svojim poslovnim operacijama. VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO ima poslovni centar u Jagodini, gde se nalazi i BAZA građevinske mehanizacije i podno skladište sa stovarištem građevinskog materijala. POSLOVNI CENTAR se nalazi u ulici Braće Dirak broj 68 dok je BAZA na raskrsnici puteva JAGODINA – ĆUPRIJA – REKOVAC.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO od samog osnivanja razvija specijalne, stateške odnose sa opštinama i gradovima u cilju podizanja kvaliteta infrastrukture tih gradova i upošljavanja svojih kapaciteta na kvalitetan i racionalan način. Glavna karakteristika svih izvedenih objekata bilo je predfinansiranje od strane Visokogradnje inženjering doo, i neretko, prebijanje međusobnih obaveza kroz zakup građevinskog zemljišta i dalje finansiranje budućih projekata. Često VISOKOGRADNJA INŽENJERING DOO koristi svoj potencijal radi zatvaranja dospelih a neplaćenih dugova nekih od svojih poslovnih saradnika, čime dobavljačima obezbeđuje uredniju naplatu, dužnicima servisiranje njihovih dospelih obaveza, a sebi dovoljnu uposlenost u Srbiji. U tom smislu gotovo je nemoguće NE NAĆI prostor za saradnju sa VISOKOGRADNJOM INŽENJERING.

ADDIKO Bank A.D Beograd • 165-9701-42 • Matični broj 17592092 • PIB 103641277 • APR 45538/2005

• Jednočlano društvo • Uplaćeni Osnivački kapital 22.992.885,95 dinara